Вечірній кінопоказ

Вечірній кінопоказ

Дата: Пятница, 23 Ноябрь, 2018

Время: 17:30

Где: Громадський майданчик "ХочуБуду"

Рапунцель

Одного разу, багато років тому, прямо зі своєї колиски була викрадена королівська дочка. Весь цей час її батьки не могли знайти собі місця, і навіть на хвилину не втрачали надію, що коли-небудь їхня улюблена донька все ж знайдеться. І не дарма, адже і насправді Рапунцель жива і здорова. Всі ці роки вона живе в ув'язненні в башті, де її відвідує тільки відьма, яка викрала дівчину і тепер називає себе її матір'ю. Рапунцель дуже красива дівчина, однак, є у неї те, що кардинальним чином відрізняє від інших - це розкішні і дуже довге волосся.
Якось раз, в вежу, де живе принцеса, забирається розбійник на ім'я Флінн. Він скоїв крадіжку, і тепер намагається тут сховатися від переслідування. Але не встиг він відійти від погоні, як опинився намертво пов'язаний волоссям Рапунцель. Тут і починається все найцікавіше ..

https://www.youtube.com/watch?v=clpSYzqlwkI

Вечірній кінопоказ спрямований на усіх бажаючих, які хочуть провести свій час з користю, а саме переглянути фільм (мультфільм) на великому екрані в гарній компанії у затишному місці, а також отримати позитивні емоції.

Адреса: Громадський майданчик "ХочуБуду", вул. Гагаріна, 78-б

Вартість: 10 грн.

Додаткова інформація за телефоном: 050-555-78-30 Олена,050-992-36-74 Оксана