Вистава "За двома зайцями"

Вистава "За двома зайцями"

Дата: Четверг, 6 Декабрь, 2018

Время: 18.00

Где: Приміщення Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру,за адресою (бул.Дружби Народів,21)

Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр запрошує на виставу "За двома зайцями"

Міщанський каламбуръ під мериканські музики

Постановка та музичне оформлення- Євген Мерзляков

Художник по костюмах- Ірина Лубська

Художник-постановник- Михайло Котов

Хореограф- Ірина Сєрєкова

Хормейстер- Тетяна Тимко

"Персона з шиком" і "рекордсмен в любовних справах" Голохвостий опиняється загнаним в глухий кут всюдисущим кредитором Йоською. "Женюсь!" – вирішує "натиральний джентльмен", аби "поправити своїх ділов", і зазіхає на гроші Проніного сімейства, які Прокіп і Явдоха Сірки віддають на посаг за єдину дочку.

         Проня – щойно повернулась з "пенціону" , в якому цілісінький місяць вивчала "делікатні хранцюзькі маньори". Начитавшись любовних романів, мріє вийти заміж за того, хто "понімає толк в обхождєнії", тому наміри "благородного кавалера" сприймає за чисту монету.

         В той же час "завидний" жених не може відвести пристрасного погляду від скромниці Галі, що не до вподоби Галиній мамі Секлиті. Ситуація вибору примушує "настоящего хранта" піти ва-банк і посвататись двічі, у сподіванні отримати одночасно велику любов, великі гроші і жаданий комфорт.

         Театр пропонує свіже бачення знайомої історії про те, що кожен на цім світі мріє відшукати своє щастя. Завдяки режисеру-постановнику Євгену Мерзлякову вона перетворюється у сміливу фантазію на тему п'єси М.Старицького "За двома зайцями". А сучасна музика, насичені пластикою акторські роботи, яскраві номери балету наполегливо пропонують глядачам не згадувати про перегляд однойменної кінострічки, а поринути у захопливу театральну гру.

Квитки на виставу продаються:
в приміщенні Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру(бул.Дружби Народів,21)
понеділок – вихідний.
у вівторок з 11.00 до 18.00.
у середу- суботу з 11.00 до 18.00.
у неділю з 11.00 до 17.00.
перерва з 14.00 до 15.00.


Тел. для довідок: (066) 147 10 80; (093) 006 06 53

Сайт театру: http://ukrlugteatr.com/

E-mail: admin@ukrlugteatr.com