Ансамбль пісні і танцю «Радани» запрошують всіх на «Українські вечорниці»

Ансамбль пісні і танцю «Радани» запрошують всіх на «Українські вечорниці»

8 грудня 2018 року о 18.00 відбудеться сольний концерт ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії під назвою «Українські вечорниці».
Ансамбль пісні і танцю «Радани» – яскравий, молодий та перспективний колектив, який з 2015 року наполегливо працює над вивченням, відтворенням та розвитком українських традицій, української пісенної та хореографічної спадщини. Ансамбль збирає, художньо обробляє та пропагує народну творчість, створює нові пісні, танці та театралізовані вокально-хореографічні картини з життя Луганщини. В репертуарі ансамблю є твори української та зарубіжної класики. Ансамбль пісні і танцю «Радани» за період свого існування провів багато концертів в різних містах України, колектив є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів. А 8 грудня 2018 року артисти даруватимуть жителям і гостям Сєвєродонецька довгоочікувану нову концертну програму «Українські вечорниці».

Здавна спілкування молоді відбувалося на вечорницях. Як відомо, дівчата та хлопці в цей вечір оповідали казки, танцювали, поєднуючи дозвілля з роботою. Вечорниці починалися пізньої осені і тривали до початку Великого посту. В програмі концерту колективу «Радани» теж багато приємних сюрпризів – великий та різноманітний репертуар фольклорної музики, інструментальні твори, потужний вокал, незабутні хореографічні номери, а також колоритне звучання завдяки використанню народних музичних інструментів! Артисти ансамблю «Радани» вже з нетерпінням чекають на зустріч з улюбленими слухачами, щоб подарувати незабутню музичну подорож!
Приходьте! Обіцяємо вам позитивний настій та щирі емоції!
Художній керівник – Ілля Ханенко
Режисер-постановник – Алла Жуля
Ведуча концерту – Віталіна Солодка

Квитки можна придбати:
- Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва:
04.12.2018 по 07.12.2018 - з 12.00 до 17.00
08.12.2018 – з 13.00 до 18.00
- На сайті «KARABAS.COM» on-line
Ціна квитків – 30, 40, 50 грн.
Довідки за телефонами: 095-538-49-26 / 063-326-62-55