Шоу "Сяйво таланту"

Шоу "Сяйво таланту"

21 грудня 2018 року об 11.00 у концертній залі Сєвєродонецького обласного коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва відбудеться культурно-мистецька акція «Сяйво таланту».

Вже втретє культурно-мистецька акція «Сяйво таланту» збирає кращі дитячо-юнацькі колективи Луганщини, які досягли успіху у різних видах мистецтва: це хореографічні колективи народного, бального, спортивного та сучасного танцю; вокальні ансамблі та солісти, циркові колективи високого виконавського рівня, які гідно презентують своє місто і район на головному підсумковому дитячому творчому заході області.

Кожного року культурно-мистецька акція «Сяйво таланту» − це яскраве тематичне шоу, яке створюється творчою командою за мотивами відомих анімаційних фільмів, з використаннях різноманітних видів аудіо і візуального мистецтва, а також залученням найвідоміших дитячих персонажів.

Організатори: Управління культури, національностей та релігій Луганської ОДА та Центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва