«Суд встановив...». Чи підтвердиться цей факт?

16 квітня 2019 року Сєвєродонецький міський суд Луганської області у відкритому судовому засіданні розглянув цивільну справу № 428/1125/2018 за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «ТАУН СЕРВІС» про визнання дій такими, що порушують права споживача.

Повністю текст рішення можна подивитися тут: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/81316758

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ Сєвєродонецький міський суд у складі головуючого судді Кордюкової Ж. І., при секретарі Чумак Ю. А. ВСТАНОВИВ:

В судовому засіданні було встановлено: «що соціальний норматив споживання води становить 4 куб.м на 1 особу, а норматив споживання води, встановлений виконкомом 2.5 куб. м. на 1 особу. Таким чином, норматив споживання води, встановлений виконкомом Сєвєродонецької міської ради Луганської області, не перевищує соціального нормативу.

Ну, що ж: «було встановлено» - значить: «було встановлено».
Ну, що ж: «норматив споживання води, встановлений виконкомом 2.5 куб. м на 1 особу» - значить: «2.5 куб. м».

Нажаль, суддя не вказала дату та номер рішення виконкому, яким встановлений норматив споживання води 2.5 куб. м.

Норматив, встановлений виконкомом, використовується при розрахунку вартості за користування послугами централізованого водопостачання та водовідведення при відсутності приладів обліку.
В зв’язку з «встановленим» суддею Кордюковою Ж. І. фактом про норматив споживання води 2.5 куб. м. на 1 особу ОСОБА_1 хутко написав заяву керівництву ТОВ «ТАУН СЕРВІС» з проханням зробити перерахунок з нинішніх 7.5 (9) куб. м на 2.5 куб. м.
Це ж не «хтось», а суддя Кордюкова Ж. І. «встановила». Та ще й ІМЕНЕМ УКРАЇНИ.

Але ОСОБА_1 на всякий випадок (може невірно зрозумів встановлене судом) написав заяву в міськраду з проханням надати копію документу, яким встновлено норматив споживання 2.5 куб. м.
Це ж яке зниження тарифів буде, про яке мріють громадяни. Аж в три рази.

Чи перерахує «ТАУН СЕРВІС» розмір плати за надані послуги?

              «Пенсіонер Козлов», тел. для уточнень: 050 422 42 14