До Вас завітав дільничний? – Розпочалася поліцейська операція «Візит»

До Вас завітав дільничний? – Розпочалася поліцейська операція «Візит»


В м. Сєвєродонецьку триває інформаційно-профілактична операція «Візит», під час якої дільничні офіцери поліції мають на меті завітати до мешканців міста з профілактичними матеріалами та візитівками, де зазначено інформацію з контактними даними поліцейського.

Знати дільничного в обличчя – право кожного жителя нашого міста, а обов’язок поліцейського – бути доступним для скарг та звернень громадян. Тому, аби сєвєродончани та гості міста познайомилися зі своїми дільничними, правоохоронці «озброївшись» візитівками, газетою Поліції Луганської області та профілактичними матеріалами «пішли у місто».

Особливо літні люди, які не мають доступу до мережі «Інтернет», не завжди володіють інформацією про останні кримінальні події у місті та нові схеми шахраїв, тому поліцейські підвищують обізнаність громадян та надають печатне видання «Поліція Луганської області», де окрім загальної інформації читачі можуть отримати корисні поради.

Якщо Ви ще не знаєте свого дільничного офіцера поліції та де розташована поліцейська станція, актуальну інформацію можна дізнатися тут

https://sd.ua/news/10067