Чого хоче молодь?

 Чого хоче молодь?

Чи враховуються потреби молоді у розбудові громади міста Сєверодонецьк? Що на практиці може означати принцип «Нічого для нас та про нас без нас»? Якою ми бачимо успішну громаду нашого міста через 5 років? Під час майстерні ми будемо шукати відповіді на ці запитання за допомогою театральних практик.

27-29 листопада 2018 р. громадська організація “Театр для діалогу” спільно з партнерською організацією «Мережа відповідальних» та Асоціацією молодіжних центрів України (м. Київ) проведе 3-денну театральну майстерню.


Якщо Вам цікаво взяти участь у майстерні та ви готові присвятити розвитку себе та пошуку нових рішень для свого життя та життя своєї громади три повних дні з 10:00 до 18:00 — будь ласка, зареєструйтеся за посиланням https://goo.gl/cYyHAx до 23 листопада 2018 р. включно.

Ми будемо раді бачити молодь Сєвєродонецька з різними життєвими позиціями, поглядами та досвідом. Під час майстерні працюватиме дитяча кімната.

За мотивами історій зі свого життя, почуттів та думок учасники майстерні зможуть колективно створити форум-виставу та поставити запитання, які, на їх думку, потребують вирішення у їх громаді та місті. Формат форум-театру передбачає активну участь глядачів. Його особливість полягає в тому, що кожен глядач може взяти участь у сценках та запропонувати свій варіант розвитку подій. Таким чином, актори та глядачі будують діалог навколо піднятої проблеми та спільно шукають варіанти її вирішення.

У форум-виставі кожен може провести репетицію дій та спробувати різні можливості, які пізніше можуть бути реалізовані в житті!

Показ форум-вистави відбудеться 29 листопада о 18.00 на Громадському майданчику "ХочуБуду" (вул. Гагарина 78 Б).

З усіх питань щодо заходу, звертайтеся до Яни Салахової, 0973618379 або 0506567520 theatrefordialogueua@gmail.com

***
Це другий захід, який проводиться ГО «Театр для діалогу» спільно з ГО «Мережа відповідальних» з дослідження потреб молоді в рамках проекту «Зміцнення потенціалу громадянського суспільства задля ненасильницької трансформації конфліктів», що підтриманий Kurve Wustrow – Centre for Training and Networking in Nonviolent Action у рамках Громадської служби миру, що фінансується Федеральним міністерством з економічної співпраці та розвитку Федеративної республіки Німеччина.

Одна з ключових цілей проекту – розвиток навичок формулювання та врахування інтересів та потреб різних соціальних груп як засіб ненасильницької трансформації конфліктів задля сталого розвитку громади.

Під час першого заходу, жителі міста досліджували потреби та можливості молоді міста Дружківка. Про результати майстерні можна ознайомитися тут: https://goo.gl/WRqgcZ

Більше про заходи та діяльність організації ви знайдете на сайті – http://tdd.org.ua/ та сторінці у Facebook