Сєвєродонецькі поліцейські спільно з освітянами обговорили алгоритм дій при виникненні надзвичайних подій у навчальних закладах

Сєвєродонецькі поліцейські спільно з освітянами обговорили алгоритм дій при виникненні надзвичайних подій у навчальних закладах

Інспектори ювенальної превенції Сєвєродонецького відділу поліції, в межах своєї компетенції, прийняли участь у робочій зустрічі з керівництвом відділу освіти та директорами загальноосвітніх шкіл міста. Поліцейські та освітяни впроваджують спільні заходи безпеки для учнів навчальних закладів міста.

Безпекові ініціативи, спрямовані на забезпечення якісного навчального процесу, є результатом спільної роботи фахівців правоохоронної системи, освіти та науки. Для розробки алгоритму дій була проведена координаційна нарада із залученням до обговорення освітян, іспекторів-ювеналів, інспекторів Управління патрульної поліції та представників Управління поліції охорони.

Крім цього, сєвєродонецькими поліцейськими в черговий раз порушене питання булінгу (цькування у шкільному середовищі) та домашнього насильства. Лише контроль з боку дорослих може вберегти неповнолітніх від наслідків насильства, тому правоохоронці закликали вчителів негайно повідомляти про подібні випадки шкільних офіцерів поліції для спільного врегулювання та попередження конфліктів.