Сєвєродонецькі поліцейські звітують перед громадою

Сєвєродонецькі поліцейські звітують перед громадою

 

У відповідності до вимог ст. 9 Закону України «Про Національну поліцію», наказу МВС України №650 «Про затвердження Інструкції з організації діяльності дільничних офіцерів поліції» з метою покращення взаємодії з населенням, поліцейські проводять інформаційно-звітні зустрічі на своїх адміністративних дільницях.

Протягом всього року дільничні інспектори поліції проводять «Поліцейські віче», індивідуальні та колективні зустрічі, працюють з трудовими колективами підприємств та організацій міста, навчальних закладів та громадських формувань.

Наприкінці року правоохоронці підбивають підсумок своєї роботи, криміногенної обстановки за 12 місяців, визначають пріоритетні напрями роботи на наступний рік. У визначенні проблем, які турбують суспільство, і на які слід звернути посилену увагу, поліцейським допомагають саме зустрічі з громадою.

Під час звіту кожен дільничний доповідає про оперативну обстановку як на самій адміністративній дільниці, так у всьому місті, обговорюють безпекові заходи, які проводяться та плануються наступного року, й з урахуванням побажань населення, вносяться корективи у них.