Спроба крадіжки з магазину закінчилась кримінальною відповідальністю

   Прокурором Сєвєродонецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість мешканки міста, яка намагалась здійснити крадіжку продуктів харчування в магазині ТОВ «АТБ-маркет».

   Так, до ЧЧ Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області надійшла заява від представника магазину ТОВ «АТБ-маркет» про те, що невстановлена особа намагалась здійснити крадіжку продуктів харчування і зникнути з місця скоєння злочину, однак довести свої злочинні дії до кінця останній не вдалось, оскільки була затримана охоронцем магазину.

   Під час судового розгляду обвинувачена повністю визнала свою вину в інкримінованому їй діянні та надала суду пояснення, що вчинила злочин в стані алкогольного сп’яніння.

   Вироком Сєвєродонецького міського суду обвинувачену визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 ч.1 ст.185 КК України, тобто закінченому замаху на таємне викрадення чужого майна (крадіжку), та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн., в дохід держави.

Б.Саклаков, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури