Правоохоронними органами міста розкрито резонансний злочин

   08.11.2018 до чергової частини Рубіжанського ВП ГУНП в Луганській області надійшло повідомлення про те, що в одному з під’їздів п’яти поверхового будинку, розташованого на території міста, виявлено труп чоловіка з коло-різаними ранами тулубу. 

   За вказаним фактом СВ Рубіжанського ВП ГУНП в Луганській області 08.11.2018 розпочато кримінальне провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 ч. 1 КК України (умисне вбивство).

   Вжитими правоохоронними органами міста першочерговими заходами було встановлено мешканця міста Рубіжне, який проживав у вказаному будинку. 09.11.2018 вказану особу затримано на підставі ст. 208 КПК України та їй повідомлено про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення.

   Ухвалою слідчого судді Рубіжанського міського суду 10.11.2018 стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

   На теперішній час, досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває, проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії.

   Після проведення всіх необхідних слідчих (розшукових) дій по кримінальному провадженню буде вирішене питання щодо спрямування обвинувального акту до суду.

І.В. Коваленко, заступник начальника Рубіжанського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури