Яким було святкове меню для гвардійців ООС?
Опубліковано 02.01.2019 - 14:41
На новорічні свята збалансоване меню військових урізноманітнюється делікатесами та смаколиками.
Кухарі, за особливим рецептом, готують рибу, заливають медом печені яблука тощо. Все це, аби порадувати українських захисників домашніми стравами.
Продовольча служба тилу військової частини 3035 постійно дбає про розширення асортименту страв для військовослужбовців. При цьому тут намагаються зробити так, щоб повсякденні страви смакували як домашні, а святкове меню не повторювалося.
- 5219 переглядів
Вибір редакції
Найсвіжіші новини:
- 19:00 ВПО з Луганщини проконсультує юрист
- 18:00 Михайло Івонін про розподіл бюджетних коштів та свою петицію: "Це великі гроші. А вони сьогодні розбазарюються...
- 17:05 В Україні вночі очікуються заморозки, а вдень коротке потепління
- 17:00 Частина Сєвєродонецька у диму через загоряння лісу
- 16:35 У Словаччині 99-річний чоловік організував збір 2 млн євро на боєприпаси для України
Найпопулярніші новини за тиждень:
- Відомі результати експерименту в Мелітополі щодо компенсації за зруйноване житло на ТОТ. Як цей досвід може допомогти сєвєродончанам 15.04.2024 переглядів: 2292
- ЛОВА: У Сєвєродонецьку не лише перероблятимуть сміття з рф, а й захоронятимуть 17.04.2024 переглядів: 2214
- МВА відзначить 90 річницю заснування Сєвєродонецька та День Хіміка: куди підуть гроші 12.04.2024 переглядів: 1717
- ЛОВА: У Сєвєродонецьк й інші міста Луганщини звозитимуть сміття з окупованих територій та рф 12.04.2024 переглядів: 1567