В м. Сєвєродонецьку поліцейські затримали жінку за скоєння тяжкого злочину

В м. Сєвєродонецьку поліцейські затримали жінку за скоєння тяжкого злочину

 

Оперативники Сєвєродонецький Відділ Поліції по «гарячих слідах» встановили особу та затримали жінку, яка під час вживання спиртних напоїв вдарила ножем свого товариша по чарці. В результаті – потерпілий з проникаючим пораненням знаходиться в реанімації, підозрювана очікує обрання запобіжного заходу під вартою.

Вчора, до Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про госпіталізацію в реанімаційне відділення 24-річного чоловіка. У потерпілого діагностовано проникаюче різане поранення з пошкодженням життєво важливих органів.

Негайно до медичного закладу та ймовірного місця вчинення злочину прибули слідчо-оперативні групи, експерти, керівництво міськвідділу, орієнтовані патрульні наряди та наряди УПП в Луганській області.

В результаті комплексного відпрацювання, поліцейські встановили події, які передували злочину, а саме: близько обіду 22-річна жінка запросила до себе в гості потерпілого, з яким вживала спиртні напої. Пізніше, між господаркою та гостем стався конфлікт, в результаті якого жінка схопила зі столу ніж та вдарила свого опонента.

Даний факт внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». З місця вчинення правопорушення вилучені речові докази, встановлені свідки події. Підозрювана затримана в порядку ст. 208 КПК України. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.