XI Всеукраїнська освітня презентація "Навчання в Польщі 2019-20"

XI Всеукраїнська освітня презентація "Навчання в Польщі 2019-20"

17 лютого 2019 о 12:00 «Кризовий медіа центр «Сіверський Донець»"Лінгвомакс" та Центр польської освіти UP-STUDY організовують найбільшу освітню подію польської вищої освіти в Сєвєродонецьку.

Ми представимо 15 найпопулярніших університетів Польщі, які пропонують найбільш актуальні на ринку праці освітні
напрямки: менеджмент, журналістика, маркетинг, міжнародні відносини, туризм, логістика, дизайн, філологія, право, фізіотерапія, внутрішня безпека, косметологія, фінанси, економіка, архітектура та інші.

Ми презентуємо НЕ всі доступні для іноземців ВНЗ Польщі (їх близько 300), а лише ретельно відібрані нашими спеціалістами, які є справді перспективними для українських студентів. Ви можете бути впевнені, що навчатиметеся в університеті III-IV рівня акредитації, який має дозвіл Міністерства освіти Польщі приймати іноземців, а по закінченню отримаєте європейський диплом, який відкриє перед Вами весь світ.

ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ.

Кожен відвідувач зможе не лише відвідати найбільшу міжнародну освітню подію року, але і гарантовано отримаєте можливість за половину вартості скористатися послугами із зарахування "Все включено" у будь який із 15 ВНЗ представлених на презентації за умови вступу разом із другом.

Наш захід носить освітній характер і орієнтований винятково на осіб віком від 15 до 24 років та сімейну аудиторію (батьки з
дітьми), тому в цілях безпеки організатором не передбачено відвідування заходу батьками без присутності дітей-абітурієнтів.

тел. для довідок +380991773366