У Сєвєродонецьку пройде безкоштовний тренінг з комунікацій

У Сєвєродонецьку пройде безкоштовний тренінг з комунікацій

20 лютого у Сєвєродонецьку пройде тренінг із комунікацій для підприємців та тих, хто тільки планує відкрити власну справу. На зустрічі розкажуть про те, як працювати у соцмережах, бути цікавим для ЗМІ та вигадувати креативні
прояви бренду.

Спікером заходу стане Юрій Марченко, Головний редактор інтернет-журналу
Платформа (https://platfor.ma/) та співзасновник креативної лабораторії Platformagic (https://magic.platfor.ma/). Створював медійні проекти для Philips, Visa, Sony, Comfy, ВООЗ, Британської Ради. Раніше: ведучий «Вечірнього шоу з Юрієм Марченком» на Суспільному, ведучий «Радіо Аристократи».

На п’ятигодинній лекції слухачі дізнаються про різні способи промоції своєї справи, ознайомляться із найцікавішими українськими та світовими кейсами і зможуть потренуватися у креативі.

Проводить тренінг Програма розвитку ООН в Україні та Molodiya Festival.

«Ініціаторами цього заходу є насправді мешканці Сєвєродонецька. Вони побачили, що ми проводили подібний захід у Краматорську і закидали нас повідомлення у Фейсбуці. Авжеж, побачивши такий попит, ми з ПРООН відразу
взялися за роботу. Дуже раді такій активності містян та іхньому бажанню розвивати свій бізнес, регіон та країну», - розповідають в Molodiya Festival.

Вхід вільний, за попередньою реєстрацією: https://goo.gl/forms/k5BxRduTx27zkOs12

Початок о 12:00, закінчення о 17:00.
Локація: Сєвєродонецьк, Green Town, вул. Федоренка, 10

Деталі в події: https://www.facebook.com/events/803194133355700