Патрульні роти ТОР затримали ймовірного розповсюджувача “закладок”

Патрульні роти ТОР затримали ймовірного розповсюджувача “закладок”

Майже двісті згортків-“закладок” виявили патрульні у одного з пасажирів автомобіля, яким керував нетверезий водій.

Зелений ВАЗ із непрацюючою лівою фарою помітили інспектори близько 23 години вечора на проспекті Хіміків. Водій автомобіля мав ознаки наркотичного сп’яніння та не мав посвідчення водія, за що отримав від інспекторів протокол за керування автомобілем у стані сп’яніння та постанову за їзду без відповідних документів.

Під час поверхневої перевірки автомобіля та пасажирів, у 25-річного чоловіка патрульні виявили три великих пакунки, у яких за підозрою охоронців порядку могли знаходитись заборонені до обігу речовини. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

В пакунках слідчими виявлено 99 згортків у синій ізоляційній ленті із подрібненою рослинною речовиною, схожою на канабіс, 25 згортків запакованих у червону ізоляційну ленту із білою кристалоподібною речовиною та 70 згортків у чорній ленті із білою порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

Виявлене вилучено для проведення експертизи. За статтею 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних речовин із метою збуту) чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.