Поліція розшукала жінку, яка винесла на смітник тіло мертвонародженої дитини

На Луганщині поліція розшукала жінку, яка винесла на смітник тіло мертвонародженої дитини

13 березня 2019 року у одному з дворів по вул. Менделеєва м. Рубіжного, біля смітника у поліетиленовому пакеті та картонній коробці було виявлено труп новонародженої дитини.

Під час досудового розслідування встановлено, що дитина була недоношена та народилась вже мертвою.
З метою з’ясування всіх обставин події, поліцейські продовжували шукати жінку, яка народила цю дитину. Пошуки тривали біля десяти днів і дали свій результат. Історія жінки виявилась звичайною.

Двадцятишестирічна жінка тривалий час була на заробітках у Росії, там завагітніла. Коли повернулась додому, через деякий час зрозуміла, що з дитиною щось не так, бо не відчувала її рухів. Потім почались перейми та пологи. Самостійно народивши мертвий плід, жінка хотіла приховати це, бо рідні і лікарі не знали по її вагітність, проте – злякалась і винесла його на смітник, попередньо закутавши у пакет. Вона вважала, що ніхто не знайде ані страшну знахідку, ані її. Проте, як кажуть – не так сталося, як гадалося.

Наразі триває проведення експертиз і лише потім буде прийнято остаточне рішення у справі та надано правову оцінку діянням жінки.

Наразі підтверджено лише одне – дитина померла не народившись.

Поліція Луганської області