До дня автомобіліста і дорожника

Традиційно в останній тиждень жовтня численне співтовариство автомобілістів і дорожників відзначає своє професійне свято. У спеку і холод, вдень і вночі, в будні і свята вони обслуговують економіку і населення міста: дорожники підтримують в хорошому стані автомобільні дороги, мости та шляхопроводи, автомобілісти своєчасно доставляють пасажирів і вантажі до місця призначення. Відповідальність за довірену справу, відданість своїй професії, високу майстерність допомагають збільшити і поліпшити якість перевезення пасажирів і вантажів.

Підприємствами автомобільного транспорту міста за січень-вересень 2012р. доставлено замовникам 55,4 тис.т вантажів, що на 62,7% менше відповідного періоду минулого року. Вантажооборот становив 19,5 млн.ткм. і у порівнянні з січнем-вереснем 2011р. зменшився на 12,9%. Питома вага м.Сєвєродонецька в загальному обсязі вантажних перевезень області склала 1,4%, вантажообороті – 4,0%.

У січні-вересні 2012р. послугами пасажирського транспорту скористалися 4066,1 тис. пасажирів, пасажирооборот склав 51,5 млн.пас.км. Порівнянно з січнем-вереснем 2011р. обсяг відправлених пасажирів зменшився на 44,3%, а пасажирооборот зменшився на 28,7%.

Обсяг перевезених пасажирів фізичними особами у порівнянні з січнем-вереснем 2011р. зменшився на 47,3%, пасажирооборот збільшився на 13,7%. Підприємства-юридичні особи обсяг перевезених пасажирів зменшили на 43,0%, пасажирооборот на 40,7%.

Питома вага м.Сєвєродонецька в обсязі пасажирських перевезень, які виконують фізичні особи області склала 3,6%, пасажирообороту – 7,2%.

Роль автоперевізників та дорожників постійно зростає в економічному розвитку міста. Зеленого вам світлофора на автомобільних і життєвих дорогах!

Зі святом, шановні автомобілісти і дорожники!

Начальник управління статистики у м. Сєвєродонецьку Г.О.Овчіннікова