До місцевого бюджету надійшло податку на доходи фізичних осіб на 21,2 млн.грн. більше ніж за відповідний період минулого року

Про це розповіла в.о. начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку Ольга Височина, яка відзначила, що станом на 01.11.2012р. бюджет отримав цього податку у сумі 151,5 млн.грн.

Однак, при тому, що надходження цього податку протягом всього року зростають, у місті є додаткові джерела його надходжень. І одним з них є легалізація найманої праці та сплата заробітної плати в «конвертах».

Протягом 10 місяців поточного року працівниками ДПІ у м.Сєвєродонецьку проведено 203 перевірки з питань дотримання законодавства про працю, заробітну плату, сплату податку на доходи фізичних осіб. По результатам проведених перевірок легалізована праця 568 чол. та 5,2 тис.грн доходів.

«Так, при перевірці приватного підприємця, зазначила Ольга Височина, який займається пасажирськими перевезеннями, було встановлено використання 4 неоформлених у відповідності із законодавством найманих працівників. В результаті до нього застосовано штрафну санкцію у розмірі 1,2тис.грн., нараховано податку з доходів на загальну суму 795 грн.»

В.о. начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку О.А.Височина