В січні 2013р. до бюджетів надійшло майже 27,9 млн.грн

 В січні 2013р.  до  бюджетів надійшло майже 27,9 млн.грн

Про це повідомила заступник начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку Ольга Височина. З її слів надходження майже по всім податковим податкам і зборам значно перевищують відповідні показники минулого року.

Так до держбюджету надійшло 8,1 млн.грн., що перевищує відповідний період минулого року на 1,1 млн.грн., або відсоток приросту складає 15,3%.

Надходження податку на прибуток склали 1,7 млн.грн. Його приріст склав 155%, або надійшло на 1,1 млн.грн більш ніж торік. Значний приріст проти минулого року показали надходження податку на додану вартість. Податку на додану вартість надійшло у сумі 6,3 млн.грн.

Місцевий бюджет у січні поповнився на 19,8 млн.грн., з них надійшло податку на доходи фізичних осіб 14,7млн.грн., податку на землю 3,5 млн.грн., єдиного податку 1,1 млн.грн.

Як зазначила Ольга Височина, що це стало можливим завдяки новому направленню роботи податкової служби в обслуговуванні платників податків . Як наслідок - конструктивна співпраця бізнесу м.Сєвєродонецьку та податкової інспекції, що і дає таки результати.

Заступник . начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку О.А.Височина