До уваги суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності!

У зв’язку із закінченням терміну дії свідоцтва про акредитацію Центру сертифікації ключів Держмитслужби, з 1 лютого 2013 року Департаментом митних інформаційних технологій та статистики припинено видачу електронного цифрового підпису посадовим особам митних органів, митним брокерам та суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності.

З лютого 2013 року вищезазначені послуги можна отримати у представництвах Акредитованого центру сертифікації ключів Державної податкової служби України.

Всі раніше видані ключі електронного цифрового підпису залишаються чинними та будуть підтримуватися Центром сертифікації ключів Держмитслужби до дати їх закінчення, вказаної у сертифікатах відкритих ключів електронного цифрового підпису.

Порядок отримання електронного цифрового підпису та необхідні форми реєстраційних документів розміщено за електронною адресою: http://www.cskidd.gov.ua/mitni-organi.

При цьому, звертаємо увагу, що суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності та митні брокери отримують послуги електронного цифрового підпису від АЦСК ІДД ДПС у порядку визначеному для юридичних осіб. У разі, якщо митні брокери здійснюють господарську діяльність як фізичні особи – підприємці, то вони отримують послуги електронного цифрового підпису від АЦСК ІДД ДПС у порядку, визначеному для фізичних осіб – підприємців.

Заступник начальника ДПІ у м. Сєвєродонецьку О.А. Височина