Письмові звернення від громадян

Про це повідомила заступник начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку Ольга Височина.  Вона зазначила, що за  6 місяців 2013 р.  до ДПІ у м.Сєвєродонецьку від громадян надійшло 23 письмових звернення, що на 8 звернень  менше ніж за відповідний період минулого року. З листів що надійшли до ДПІ у м.Сєвєродонецьку -  2  відпрацьовані але визнані анонімними, 2 звернення колективні.

Питання, які піднімалися  у запитах стосуються :

  • надання податкових консультацій з питань  оподаткування доходів підприємницької діяльності (єдиний, загальна  системи оподаткування);
  • надання податкових консультацій з питань  орендної плати за землю;
  • проведення контрольно – перевірочних заходів щодо перевірки фактів можливого ухилення від оподаткування та правомірності ведення бізнесу.;
  • надання податкової консультації з питань декларування доходів громадян ;
  • та інше

На особистий прийом до  начальника ДПІ  у м.Сєвєродонецьку протягом 1 півріччя звернувся 1 підприємець з питань ліквідації підприємницької діяльності. Під час проведення зустрічі було надано усне роз’яснення.

Скарг на недоліки в роботі, або на неправомірні дії посадових осіб ДПІ, з початку 2013 року не надходили.

Звернень від жінок, яким  присвоєно  почесне  звання України „Мати-героїня,”  інвалідів Великої Вітчизняної війни, Героїв Соціалістичної Праці, Героїв Радянського Союзу та Героїв України та колективних звернень, не надходило.

Також вона відзначила, що  з початку 2013 року на адресу інспекції надійшло 6 запитів на публічну інформацію. З них по суті 4 запити  розглянуті в рамках закону  Закон України від 02.10.1996 № 393/96-ВР «Про звернення громадян».

На всі запити надані відповіді в встановлені законодавством терміни.

Заступник начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку О.А.Височина