Звернення громадян знаходяться під контролем

З початку року до ДПІ у м. Сєвєродонецьку надійшло 32 письмових звернення громадян, що на 8 звернень менше ніж за відповідний період минулого року, з них: 32 у вигляді заяви (100%), скарг – 0, пропозицій - 0.

За соціальним станом звернення діляться на:

  • 16 звернень - від підприємців міста;
  • 2 звернення – від депутатів міської ради;
  • 13 звернень - соціальний стан не визначено;
  • 1 – звернення від інваліда ІІІ групи.

З звернень, які надійшли до ДПІ у м.Сєвєродонецьку - 3 звернення відносяться до колективних, - 2 визнано анонімними.

За 9 місяців 2013 року на адресу інспекції надійшло 10 запитів на публічну інформацію (далі ЗПІ) з них тільки 5 фактично відносяться до запитів на публічну інформацію, решта - по сутті відноситься до звернень громадян та відповідно були розглянуті в рамках закону Закону України від 02.10.1996 № 393/96-ВР «Про звернення громадян».

Звернення громадян та запити на публічну інформацію, які надходять до ДПІ у м.Сєвєродонецьку беруться під особистий контроль начальника ДПІ та його заступників. Усі запити на публічну інформацію та звернення громадян розглянуті у встановлені законодавством терміни.

Звернень від жінок, яким присвоєно почесне звання України „Мати-героїня,” інвалідів Великої Вітчизняної війни, Героїв Соціалістичної Праці, Героїв Радянського Союзу та Героїв України та колективних звернень, не надходило.

Заступник начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку Височина О.А.