Бізнес м.Сєвєродонецька з початку року сплатив до бюджетів на 81,5 млн.грн. більш ніж торік

  Про це повідомила в.о.   начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку Ольга Височина. Вона зазначила, що це стало можливим завдяки новому направленню роботи податкової служби в обслуговуванні  платників податків. Як наслідок - конструктивна співпраця бізнесу м.Сєвєродонецьку та податкової інспекції, що і дає таки результати.

  Протягом  поточного року надходження майже по всім податковим податкам  і зборам значно перевищують відповідні показники минулого року.

Так до держбюджету надійшло 116,3 млн.грн., що перевищують  відповідний період минулого року на 40,7  млн.грн., або відсоток росту складає 53,8%. 

Надходження податку на прибуток склали 31,5 млн.грн. Його приріст  склав 15,2%, або  надійшло на 4,1 млн.грн більш ніж торік.  Значний приріст проти минулого року  показали надходження податку на додану вартість. Так  за 8 місяців поточного року до бюджету надійшло ПДВ у сумі 80,8 млн.грн.  , що перевищує показник минулого року на  35,6 млн.грн . 

 За 8 місяців плідної роботи бізнесу  та податківців,  до місцевого бюджету надійшло податків та зборів в сумі 180,6 млн.грн., що більше факту аналогічного періоду минулого року на 29,2%, або на 40,8 млн.грн. 

 Як зазначила Ольга Височина : «Значно зростають надходження з податку на землю. Ріст цього податку склав проти відповідного періоду минулого року 83,7%  або  його надходження зросли на 22,8 млн.грн.   Продовжують стабільно надходити  до місцевого бюджету і суми з податку на доходи громадян. За 8 місяців поточного року  бюджет міста отримав цей податок в сумі 118,5 млн.грн., що більш ніж за 8 місяців 2011р. на 14,7 млн.грн.»

В.о. Начальника ДПІ у м.Сєвєродонецьку О. А.Височина