Подолання корупції – це спільна мета

Корупція – це руйнівна сила. Й насамперед вона руйнує державу та суспільство. Тому важливо розуміти, що задля досягнення мети про сильну та заможну країну, в якій слова Закон та Справедливість мають найвищу цінність, ми маємо поступитися сумнівним сьогоденням. Але для цього ми маємо об’єднати зусилля на шляху до цієї спільної мети. Крок назустріч з кожного боку – це вже два кроки до вільної від корупції держави. Ми йдемо до вас та сподіваємося на ваші кроки назустріч.

І вже сьогодні ми відчуваємо вашу підтримку, завдяки якій у поточному році ми викрили понад 48 службових проступків, скоєних працівниками органів Міндоходів області, 3 адміністративних корупційних правопорушення та 5 кримінальних правопорушень. Рішення за цими правопорушеннями ще не прийняті. Триває провадження.

Також ми вважаємо, що одним з важливих важелів впливу на корупційні чинники в системі органів Міндоходів є всебічна підтримка процесів протидії проявам корупції з боку суспільства. Існуючий в системі єдиний телефонний номер (044) 284-00-07 (“Пульс”) дає можливість кожному громадянину повідомити інформацію про неправомірні дії працівників органів Міндоходів, а також отримати консультації з питань, що стосується сфери діяльності Міндоходів.

Заступник начальника ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ Міндоходів О.А. Височина