Про результати кампанії декларування з податку на прибуток за 2013р

ДПІ у м.Сєвєродонецьку повідомляє, що за результатами кампанії декларування по податку на прибуток за 2013р. підприємствами міста задекларована  сума доходу у розмірі 20906,5 млн.грн., сума задекларовних зобов»язань по податку на прибуток склала  31,8 млн.грн. Рівень сплати задекларованих сум по терміну сплати склав майже 100%.

Сума задекларованих  зобов»язань по податку на прибуток за 2013рік менше суми податку за 2012 рік, як слідство до Державного бюджету України надійшло на 6,6 млн.грн.   Слід визначити, що мають місце факти, коли несумлінні платники податків при отриманні значних сум доходів сплачують мізерні суми податку. Так, за результатами декларування по податку на прибуток втрати бюджету від таких платників по місту складають понад 10,0 млн.грн.

ДПІ у м.Сєвєродонецьку, в рамках діючого законодавства, проводяться всі необхідні заходи щодо з»ясування причин зменшення сум задекларованих зобов»язань, всатновлюються причини відсутності повноти декларування податку. Так, в результаті проведених заходів протягом квітня поточного року кількість таких платників зменшена на 11 СГ, додатково до Державного бюджету України надійшло понад 40,0 т.грн.

Заступник начальника ДПІ О.А.Височина