27 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

27 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Майже 20 питань розглянуто на черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 27 травня.

Зокрема, члени виконкому затвердили зміни до плану проведення міських заходів, присвячених випускному вечору учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Секретар ради Андрій Гавриленко повідомив: «На минулому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення повернутися до розгляду цього питання на засіданні 27 травня. Питання виявилося досить непростим. З 1981 року в Сєверодонецьку існує добра традиція вшановувати випускників у Льодовому Палаці спорту. Але з урахуванням ситуації, яка сьогодні склалася на сході України, прийнято рішення не проводити там цього року урочистих заходів. Приймаючи дане рішення, члени виконкому керувалися зверненнями батьківських комітетів шкіл, які стурбовані нестабільною ситуацією в регіоні та безпекою дітей. Тому 31 травня урочисті збори пройдуть у школах міста, де будуть вручені атестати і медалі».

На засіданні затверджено склад оргкомітету та план міських заходів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей. Так, 2 червня у Сєвєродонецьку розпочнеться оздоровча кампанія на базі пришкільних таборів з денним перебуванням. Протягом місяця в міському Палаці культури, галереї мистецтв, бібліотеках та позашкільних навчальних закладах міста проводитимуться пізнавальні та конкурсно-розважальні програми для дітей.

Серед інших прийняті рішення про внесення змін до міського бюджету, захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи деяких об’єктів тощо.

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Сєвєродонецької міськради