Міський конкурс дитячої поезії «Джерельце» ім. Й.Курлата

Міський конкурс дитячої поезії «Джерельце» ім. Й.Курлата

Міський конкурс дитячої поезії «Джерельце» ім. Й.Курлата був започаткований відділом освіти Сєвєродонецької міської ради спільно з відділом культури міської Ради, аж у 2004р. як щорічний відбірковий етап Всеукраїнського фестивалю дитячої поезії «Джерельце» ім. Й.Курлата. З 2007р., за ініціативою Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості, є самостійним міським конкурсом дитячої поезії «Джерельце» ім. Й.Курлата, проводиться щорічно, згідно з планом роботи відділу освіти.

Ми продовжуємо шукати талановитих дітей, щоб допомогти їм знайти своїх однодумців та наставників у поетичній творчості. Цього року конкурс присвячується 70-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні. I тур конкурсі проходив у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах. 48 переможців цього етапу подали заявки для участі у ІІ турі, який буде проходити зовсім скоро. Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у конкурсі або підтримати юних поетів.

24 лютого у приміщенні Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості за адресою вул. Гагаріна 101-б відбудеться ІІ тур - прослуховування конкурсантів, тобто художнє читання з аркушу або напам’ять 1-2 написаних власноруч віршів.

На 12.00 запрошуються діти молодшої та середньої вікової категорії (6 - 9 та 10 - 14 років),

о 15.00 відбудеться прослуховування старшої вікової категорії (15 - 18 років).

Згідно положення, переможці конкурсу нагороджуються спеціальними Дипломами та сувенірами, вірші Переможців (за погодженням), будуть розміщені на сайті СМ ЦДЮТ (www.severodonetsk-cdt.edukit.lg.ua).

Бажаємо успіхів та творчої наснаги усім юним поетам.