На протязі першого півріччя 2015 року до ДПІ у м. Сєвєродонецьку звернулося 113569 платників податків.

До Центру обслуговування платників (далі ЦОП) ДПІ у м. Сєвєродонецьку за отриманням інформаційно – консультаційних послуг у першому півріччі 2015 році звернулося 113569 платників податків та громадян, з них адміністративних послуг надано 5739 суб`єкту.
Найбільш запитуваними адміністративними послугами є:
- Видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.
- Реєстрація реєстратора розрахункових операцій
- Реєстрація книг обліку розрахункових операцій
- Реєстрація розрахункових книжок
- Реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку
- Реєстрація книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи – підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність
- Реєстрація платника єдиного податку
- Надання витягу з реєстру платників єдиного податку
- Видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби
- та інші послуги.

З інформаційних послуг найбільш популярним питанням серед відвідувачів ЦОП є - роз’яснення норм чинного законодавства щодо сплати єдиного соціального внеску, переходу з однієї системи оподаткування на іншу, роботи електронних сервісів, отримання ключів електронного цифрового підпису, реєстрація РРО, декларування доходів громадян та інше.

Ознайомитися з інформацією щодо надання адміністративних послуг можна на веб-порталі Державної фіскальної служби України за адресою: www.sfs.gov.ua, або безпосередньо в центрі обслуговування платників податків ДПІ у м. Сєвєродонецьку за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Енергетиків, б.72 (1 поверх), т. 70-26-29.

Державна податкова інспекція у м. Сєвєродонецьку