Вітаємо переможців та учасників конкурсу «Учителі змін»!

Вітаємо переможців та учасників конкурсу «Учителі змін»!

29 лютого 2016року у Міністерстві освіти і науки України відбулася конференція «Українська миротворча освіта: ціна миру», організаторами якої стали Українська миротворча школа, Департамент загальної та середньої освіти МОН України та Посольство Великої Британії в України. Під час конференції були представлені підсумки конкурсу планів-конспектів Уроку миротворчості «Учителі змін» для вчителів Донецької, Луганської, Одеської. Херсонської та Запорізької областей.

Метою конкурсу було підвищення професійної компетенції учителів у класно-урочній та позаурочній роботі з учнями для просування демократичних цінностей держави. навиків управління конфліктами та налагодження мирного діалогу в громаді.

У конкурсі взяли участь 24 педагога навчальних закладів нашого міста, 4 з яких стали переможцями-фіналістами. Це:
1. Коржинська Тамара Василівна- вчитель СЗШ №1;
2. Колпакова Олена Миколаївна- вчитель СЗШ №1;
3. Мовмига Юлія Миколаївна- вчитель гуманітарно-естетичної гімназії;
4. Шиняєва Олена Миколаївна-педагог-організатор СЗШ№14

Щиро вітаємо колег з перемогою!

За запрошенням організаторів Конкурсу 14 педагогів, серед яких переможці та учасники Конкурсу, відвідали м. Київ та стали учасниками підсумкової конференції, яка проходила у Міністерстві освіти і науки України. Це:
Безсонова Ольга Валеріївна (СЗШ №6)
Загоруйко Оксана Григоріївнам. (СЗШ № 15);
Захарчук Ірина Миколаївна ( СЗШ № 15);
Куценко Вікторія Олегівна (Комунальний заклад позашкільної освіти Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді);
Подоляка Вікторія Іллівна (середня загальноосвітня школа I-III ступенів №6);
Самойленко Олена Володимирівна(СЗШ № 6);
Сарсадських Варвара Петрівна (СЗШ № 6)
Бережна Тетяна Сергіївна(середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13);
Зінченко Тетяна (Навчально- виховний комплекс «Спеціалізована школа-колегіум Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сєвєродонецької міської ради Луганської області);
Чернова Тетяна Миколаївна (СЗШ №6)

У ході роботи конференції було презентовано освітню стратегію Української миротворчої школи та кращі практики проведення уроків та позашкільних заходів фіналістів Конкурсу.

Висловлюємо свою щиру повагу всім учителям міста, які взяли участь у конкурсі планів-конспектів Уроку миротворчості «Учителі змін».

Бажаємо всім подальших успіхів і творчих здобутків!

КУ «Сєвєродонецький методичний центр»