Стартував набор до патрульної поліції Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного

Стартував набор до патрульної поліції Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного

Сьогодні, в Кризовому медіа-центрі "Сіверський Донець" відбулась прес-конференція з нагоди старту набору до патрульної поліції Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного за участі начальника Головного управління Національної поліції в Луганській області – полковника поліції Коміссарова Сергія Анатолійовича, т.в.о. начальника Управління патрульної поліції в містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному- лейтенанта поліції Орловського Юрія Вікторовича; начальника відділу кадрового забезпечення Управління патрульної поліції в містах в містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному - майора поліції Стародубцева Володимира Михайловича; координатору набору - лейтенанта поліції Скіданєнко Уляни Сергіївни.

«Із задоволенням повідомляю, що сьогодні, 12 червня 2017 року оголошується конкурс на зайняття 142 вакантних посад поліцейських та інспекторів Управління патрульної поліції в містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному.

Ми запрошуємо на безстрокову службу хлопців та дівчат, що готові долучитись до охорони безпеки, законності та правопорядку в містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному» - розповів полковник поліції Сергій Коміссаров.

«Зі свого боку, ми пропонуємо: заробітну плату від 10 тисяч гривень; навчальний курс підготовки поліцейських тривалістю 4 місяці; роботу в дружній команді однодумців, регулярні навчання та тренінги за участю найкращих українських та закордонних спеціалістів з поліцейської діяльності; можливість стати частиною змін в країні та зробити життя людей у Вашому місті безпечнішим!» - зазначив лейтенант поліції Юрій Орловський.

Що ж входить до основних обов’язків інспектора патрульної поліції? Це, зокрема, патрулювання території, реагування на правопорушення, забезпечення безпеки дорожнього руху, надання невідкладної допомоги громадянам, а також заходи для розкриття злочинів по гарячих слідах і протидія злочинності.

Стосовно вимог до кандидатів:

  •  громадянство України,
  •  вік від 20 до 35 років,
  •  повна загальна середня або вища освіта,
  •  наявність посвідчення водія категорії В.

«Наш відбір кандидатів має чіткі етапи: кандидат подає заявку на участь у конкурсі, проходить тестування, медичне обстеження, перевірку рівня фізичної підготовки й співбесіду з поліцейською комісією. Чекаємо на заяви кандидатів!» - додав т.в.о. начальника Управління патрульної поліції.

«Ми чекаємо молодих людей, що мають високу мотивацію та орієнтовані на якісні зміни в державі, прагнуть допомагати людям, вільно володіють українською мовою, здатні швидко приймати рішення та діяти в екстремальних ситуаціях, дисципліновані, організовані, відповідальні, комунікабельні, ввічливі, стримані та вміють аргументовано доводити власну думку» - резюмувала зустріч координатору набору – лейтенант поліції Уляна Скіданєнко.

Заповнити анкету кандидати можуть на офіційному сайті патрульної поліції у розділі Набори (http://patrol.police.gov.ua/ru/jobs/)

Прийом анкет триває відсьогодні до 08 липня 2017 року.

Довідкову інформацію можна отримати за телефоном:
044-390-65-00 з 9:00 до 18:00 в робочі дні або електронною поштою: public@patrol.police.gov.ua.

Галерея зображень

Стартував набор до патрульної поліції Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного