Студреспубліка-2017! Луганщина в строю!

Студреспубліка-2017! Луганщина в строю!

28-30 липня 2017р. у м. Сєвєродонецьку (ГК «Щедрищево») відбудеться Луганський регіональний етап Студреспубліки, в якому братимуть участь студенти навчальних закладів області, а також молодіжні громадські активісти. Тема: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України». Долучайтесь і Ви!

У 2016 році в нашій області було відновлено проведення Регіонального етапу Студреспубліки. В цьому році ми працюватимемо з молоддю над темою: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України». В теперішній час теми освіти та нової індустріалізації - одні з найактуальніших, і саме молоді потрібно активно включатися в стратегічну роботу.

Програма для учасників Луганського регіонального етапу Студреспубліки-2017 дуже насичена: це стратегічна соціальна оргдіяльнісна гра, семінари та тренінги для молодіжних активістів, ігрові змагання, КВН, «Мафія», «Дебати», фото-конкурс «Спалах емоцій», фестиваль аматорського відео та багато іншого. Головною подією стануть вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату, які представлятимуть Луганщину на фіналі Студреспубліки, що відбудеться на узбережжі моря до Дня Незалежності.

Для того, щоб взяти участь, необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію.

З додаткових питань, щодо участі у Луганській Студреспубліці, звертатися до регіонального координатора Вадима Любченко, 050 476 75 26, 093 843 37 67; e-пошта: vado13@i.ua

Незважаючи на всі труднощі, Луганщина збере небайдужих, найкращих, тих, хто готовий покласти всі зусилля заради відновлення рідного краю!

Організаторами проведення регіонального етапу в Луганській області виступають: ВМГО «Студентська республіка», органи студентського самоврядування вишів, за підтримки Міністерства освіти та науки України, Луганської облдержадміністрації, управління у справах молоді та спорту Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив і соціальних досліджень, ГО «Сєвєродонецька асоціація молодіжних ініціатив САМІ».