В Сєвєродонецьку триває операція «Мігрант»

В Сєвєродонецьку триває операція «Мігрант»

Поліцейські Сєвєродонецького відділу поліції проводять профілактичні та розшукові заходи з виявлення осіб, які порушили законодавство про перебування іноземців на території України або скоїли правопорушення.
Так, 8 серпня у 29-річного громадянина Грузії поблизу б. 42 по пр. Хіміків м. Сєвєродонецька, виявлено та вилучено наркотичну речовину «Амфетамін». Даний факт зареєстровано в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», триває слідство.
15 серпня та 18 серпня поточного року,в ході перевірки законності перебування іноземців на території України, поліцейськими було встановлено 2-х порушників: 27-річного громадянина Азербайджану та 61-річного громадянина Грузії. У даних громадян закінчився термін перебування на території України. Дані факти зареєстровані, матеріали передані до УДМС в м. Сєвєродонецьку для складання протоколу про адміністративне правопорушення та прийняття рішення в рамках чинного законодавства.
19 серпня до відповідальності притягнений 39-річний громадянин Грузії, який законно перебуває на території України, але скоїв адміністративне правопорушення.