Прохання про підтримку електронної петиції Фінансування програми «Шкільна парта»

Прохання про підтримку електронної петиції Фінансування програми «Шкільна парта»

Шановні сєвєродончани, які думають про майбутнє наших дітлахів, підтримайте, будь ласка, цю петицію.

Завдяки зусиллям багатьох осіб (управлінці відділу освіти, директора, вчителя, завхози шкіл та дитячих садочків, батьки, відповідальні депутати) в Сєвєродонецьку прийнята програма «Шкільна парта». Програма спрямована на створення належних сприятливих умов для навчання северодонецьких дітлахів, які відповідають санітарно-гігієнічним вимогам.

Але програма – це перший крок. Це підтверджена проблема та намічений шлях її вирішення.

Для того, щоб намічені заходи стали реальністю і сєвєродонецька малеча отримала нові меблі, а батьки школярів та вихованців дитячих садків не купували меблі за власний кошт потрібно передбачити в бюджеті міста кошти на фінансування цієї програми. Оскільки кошти бюджету – це і є кошти тих самих батьків, які вже заплачені в бюджет у вигляді податків.

Коли наша петиція набере 300 голосів на сесію буде винесений проект рішення щодо змін до бюджету, який передбачатиме в обов’язковому порядку розгляд питання про фінансування придбання шкільних парт.

Депутати мають побачити, що у містян є потреба у виділенні цих коштів. Депутати під час голосування мають знати, що для людей важливі умови навчального процесу в місті, які є запорукою здоров’я наших дітей.

Електронна петиція – це інструмент прямої демократії, який дозволить справді впливати на рішення міської ради.

3665 вихованців дитячих садків та 9514 школярів можуть отримати сучасні антисколіозні меблі для занять.

Разом ми все зможемо! 

Олена Ніжельська