Відремонтовано лінію електропередачі «Луганська ТЕС – Лисичанська»

Відремонтовано лінію електропередачі «Луганська ТЕС – Лисичанська»

Планово-попереджувальний ремонт основної магістральної повітряної лінії електропередачі напругою 220 кВ «Луганська ТЕС – Лисичанська» виконано протягом 25-27 серпня.

Відповідні заходи підвищать надійність електропостачання Лисичанського енерговузла до роботи в осінньо-зимовий період та у зв’язку з підготовкою до запуску ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот».

Завдяки злагодженій роботі та майстерності персоналу Бахмутського РЕЦ ВП «Північна ЕС» ДП «НЕК «Укренерго» в стислі терміни виконано заміну дефектної ізоляції, ремонт проводу та грозозахисного тросу.

На період виконання робіт Регіональним диспетчерським центром Північного регіону був задіяний режим живлення енергооб’єктів, який дозволив уникнути обмеження споживачів електричної енергії у Луганській області.

Треба відзначити, що досягнення результату було би неможливим без підготовчих дій, які виконав персонал відокремленого підрозділу «Луганська ТЕС» ТОВ ДТЕК «Східенерго» та ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання».

Головне управління ДСНС України у Луганській області надало технічну допомогу у ремонті автопідйомника АКП-50, що полегшило проведення робіт на надвисокій опорі лінії електропередачі та значно прискорило терміни їх виконання.