На Луганщині поліцейські затримали сутенерів

На Луганщині поліцейські затримали сутенерів

Співробітники Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Луганській області спільно з спецпризначенцями КОРД, оперативними підрозділами ГУНП та прикордонниками припинили діяльність злочинної групи, учасники якої примушували мешканок області до заняття проституцією та переправляли їх до борделів на території РФ.

Правоохоронці затримали чотирьох мешканців Луганської області віком від 25 до 31 років, які на території області підшукували дівчат та із застосуванням насилля примушували їх виїжджати до РФ де вони повинні були надавати сексуальні послуги у борделях міста Москва.

В ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання підозрюваних поліцейські виявили та вилучили гроші та чорнові записи, які підтверджують злочинну діяльність затриманих.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 303 КК України «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Підозрювані затримані в порядку ст. 208 КПК України.