Поліцейські встановили місцезнаходження неповнолітнього втікача

Поліцейські встановили місцезнаходження неповнолітнього втікача

На пошуки хлопця було задіяно особовий склад відділу ювенальної превенції ГУНП, Лисичанського та Сєвєродонецького відділів поліції, патрульні наряди та придані сили, орієнтовано блокпости. Саме на одному з блокпостів подорож хлопця й зупинили поліцейські.

30 вересня, близько опівдня, до Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення медиків однієї з лікарень м. Лисичанськ про те, що з лікарні пішов 15-річний хлопець, вихованець Северодонецької школи-інтернат. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганській області.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські перевірили покинуті будинки та споруди у м. Лисичанську та Сєвєродонецьку. Перевірили школу-інтернат, а також встановили та опитали знайомих хлопця, до яких він міг завітати.
Завдяки правильно організованій пошуковій роботі та своєчасному орієнтуванню блокпостів, вже за кілька годин, після отримання повідомлення, поліцейські знайшли неповнолітнього.

Як з’ясувалось, хлопець пішки вирушив до м. Бахмут. Саме дорогою до сусідньої області, на одному з блокпостів, втікача зупинили співробітники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль».

Натепер хлопця повернуто до лікарні, жертвою злочину він не став. З неповнолітнім поліцейські-психологи та співробітники Управління ювенальної превенції провели роз’яснювальну бесіду з метою унеможливлення повторення подібних випадків.