У Сєвєродонецьку визначили кращих маленьких казкарів

«Маленький казкар» – саме так називається обласний конкурс серед школярів, який ініціювали телеканал ЛОТ спільно з Луганським обласним академічним музично-драматичним театром. 11 жовтня літературну майстерність показали 28 учасників різного віку. Діти читали байки, вірші і казки. Журі визначило кращих читців, втім свої подарунки переможці отримають за тиждень.

Валерія Приходько — найменша учасниця конкурсу «Маленький казкар», і виступати їй довелося першою. Втім аби вразити журі, дівчинка вивчила найдовшу у цьому етапі казку. Дехто з юних читців виступає не вперше; тож вони поводилися впевнено і під час конкурсу, і в очікуванні результатів.

До складу журі увійшли професіональні актори обласного театру. Вони відзначили кількох старанних читців запрошеннями до зоопарку та кінотеатру. Також обрали чотирьох переможців, на яких чекають цінні подарунки.

Ініціатором цього обласного конкурсу читців виступив телеканал ЛОТ. І це – тільки один етап великого проекту «Казкова скриня». До нього також увійшли: конкурси на кращу казку, малюнок і урок української мови.

Нагородження усіх переможців проекту «Казкова скриня» відбудеться за тиждень на святковій урочистій програмі. А ініціатива телеканалу ЛОТ обов’язково матиме продовження.

Команда телеканалу ЛОТ запрошує всіх бажаючих на урочисту презентацію проекту «Казкова скриня». Зустріч відбудеться 17 жовтня у Сєвєродонецькому міському палаці культури. Вхід вільний. На вас чекає казку у виконанні драматичного театру, виступи художніх колективів і нагородження переможців конкурсів.