Вірність присязі народу України

Вірність присязі народу України

14 жовтня, у День захисника України, на площі Миру 100 новобранців Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е. О. Дідоренка урочисто прийняли присягу. Про це повідомляється на сайті Сєвєродонецької міської ради.

У церемоніалі взяли участь почесні гості: голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, в.о. першого заступника міського голови Сергій Зарецький, начальник Головного управління Національної поліції Луганської області Сергій Коміссаров, керівництво прокуратури Луганської області, відділу поліції м. Сєвєродонецька, духовенство та громадськість міста.

«У День захисника України один з університетів, який має в своїй історії прекрасно підготовлених офіцерів, має добру історію і багато зробив, щоб правоохоронна система в Україні була міцнішою, приймає до своїх лав сотню курсантів. Cьогодні це виглядає як символічний крок. Минулого року університет знову відкрив свої двері на Луганщині, у Сєвєродонецьку. Кістяк професорсько-викладацького складу, студенти та сьогоднішні курсанти роблять все можливе, щоб відродити колишню міць і славу закладу. Але найголовніше, що збережено вірність присязі народу України! Бажаю курсантам під керівництвом досвідчених викладачів стати фахівцями своєї справи, заслужити повагу викладачів та однокурсників, щоденно стояти насторожі законності та правопорядку, на перешкоді тим, хто порушує закон! Віднині вони тісно пов’язали свою долю з нелегкою, але почесною і вкрай необхідною нашій Україні справою – боротьбою зі злочинністю», - прокоментував місцевим засобам масової інформації Сергій Зарецький, в.о. першого заступника міського голови.

Після закінчення церемонія прийняття присяги, курсантів поздоровили близькі та рідні.