Акупунктура міста Сєвєродонецьк. Анкетування

Чи є у нашого міста шанси для постіндустріального розвитку, (товариство з інноваційним сектором економіки, високопродуктивної промисловістю, індустрією знань, креативним підприємництвом) Чи є у нас приховані резерви і можливості на які поки ніхто не звертає уваги?

Де шукати нову "золоту жилу" міської економіки, після Азоту? Ці та інші питання зібрані в анкеті за допомогою якої ми проводимо дослідження в проекті з картування громади Сєвєродонецька.

Ми прагнемо якомога ретельніше дослідити різні процеси протікають в нашому місті і дані цих досліджень покласти в основу розробки нової стратегії розвитку міста.

Всі ми розуміємо, що без великих зусиль не зробимо наше місто розвитим, екологічним, привабливим до життя. Але одна річ - погодитись із цим, а друга діяти.

Місто змінюється не лише зовні, перероджуються економічні, політичні, культурні риси. Мешканці міста повинні приймати важливі рішення у своєму місті, вболювати за розвиток громади, а не обмежуватися лише участю у виборах.

Не можливо у випадках занедбанності критикувати лише різні гілки влади. Можливість прийматми рішення означає також приймання відповідальності. Справжня участь мешканців у розвтку міста буде ефективною тоді, коли усі відчують, що мають вплив на кожний етап творення змін: від діагнозу, через створення стратегічних документів, до реалізації запланованих дій і їх оцінки.

Це опитування є не єдиним формою наших досліджень. Ми прагнемо не пропустити і зафіксувати новинки, вловити тренди, проводимо численні інтерв'ю, з різними людьми. Наші респонденти, це звичайні громадяни: студенти, підприємці, інженери, чиновники, поліцейські і багато інших. Головне бути не байдужим до долі міста, і з задоволенням готові вислухати всіх хто прагне зробити життя в місті краще.

Запрошуємо всіх небайдужих відповісти на питання зібрані в анкеті.

Контакти проектної команди: turinfosev@gmail.com https://www.facebook.com/groups/citycode/ тел. 097 0716002 

Після закінчення анкетування результати будуть опубліковані на сайті sd.ua

Керівник проекту
Олег Невениця