Прокуратура інформує

Прокуратура інформує.

     Крадіжки - нажаль, найпоширеніший вид злодійства у сучасному суспільстві.
     Одним із прикладів, восени цього року, до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно місцевих жителів, за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжка), за попередньою змовою групою осіб, поєднаного із проникненням до іншого приміщення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.
     Установлено, що у нічний час доби, обвинувачені, з метою спільного скоєння злочину, розподіливши ролі між собою, проникли у середину підсобного приміщення технічного поверху багатоповерхівки, звідки викрали речі та майно потерпілої О. на суму більше 4000 гривень.
     Завдяки невідкладним діям оперативного підрозділу Сєвєродонецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області злочинців викрито.
     Відносно одного із обвинувачених застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Сєвєродонецька місцева прокуратура забезпечує у повній мірі державне обвинувачення винуватців даної категорії проваджень. Злочинців очікує справедливе покарання за вчинення інкримінованого їм кримінального правопорушення.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 185 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зінченко Ю.С., прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури