В Сєвєродонецьку триває операція «Мігрант»

Поліцейські Сєвєродонецького відділу поліції проводять профілактичні та розшукові заходи з виявлення осіб, які порушили законодавство про перебування іноземців на території України.
В період з 26 жовтня по 24 грудня на території Луганської області проводиться операція «Мігрант», спрямована на виявлення іноземців та осіб без громадянства, які порушили правила перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України. За 13 днів з моменту початку проведення робочих заходів, правоохоронцями, досягнуті перші практичні результати.
27 жовтня до адміністративної відповідальності за правопорушення, передбачене ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» притягнуто 18-річного громадянина Узбекистану, 63-річного громадянина Грузії, 64-річного громадянина Азербайджану, які знаходились на території України нелегально.
31 жовтня у відношенні 36-річного гр. Вірменії складено адміністративний протокол через порушення правил перебування в Україні.
2 та 4 листопада поліцейськими виявлено ще 4х осіб 63-х,78-ми, 39-ти та 23-х років, які перевищили законний термін перебування на території України, всі вони притягнені до адміністративної відповідальності.