Бронзова медаль на Чемпіонату України з перукарського мистецтва

Бронзова медаль на Чемпіонату України з перукарського мистецтва

Бронзовий призер ХХ Ювілейного Чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу – учениця ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей»

8-10 листопада 2017 року в Києві відбувся ХХ Ювілейний Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу.

Цей Чемпіонат – фінал регіональних відборів, що збирає переможців та призерів регіональних відборів, а також кращих фахівців з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу з усієї країни. Професійні змагання відбувались у великій кількості категорій, переможців яких визначало професійне журі. Вперше у цьому заході взяв участь ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей».

Учениця Валуйська Ангеліна з професії «Манікюрник» (керівник – майстер виробничого навчання Малінова Олена Юріївна) взяла участь у номінації «Чоловічий манікюр». На жаль, не посіла призового місця, але отримала цінний досвід участі в заходах такого масштабу, подивилась на роботу більш талановитих та успішних майстрів.

Більше поталанило нашим перукарям. Учениця ІІІ курсу Шестакова Дар’я (керівник – майстер виробничого навчання Орлянко Наталія Владиславівна) посіла призове ІІІ місце в номінації «Коктейльна зачіска з елементами плетіння» серед 33 претендентів в категорії «Юніор».

Вітаємо учасників та бажаємо творчого натхнення і не зупинятися на досягнутому, а йти вперед до підкорення професійних вершин!