Рublic talk на тему: «Безпечна реінтеграція Донбасу: людський вимір»

Рublic talk на тему: «Безпечна реінтеграція Донбасу: людський вимір»

У вівторок, 28 листопада 2017 року, о 18.00 у Громадський майданчик "ХочуБуду" в рамках громадського марафону #Навіщо_Нам_Бути_Разом? відбудеться public talk на тему: «Безпечна реінтеграція Донбасу: людський вимір».

До участі запрошуються представники місцевих спільнот - волонтери, АТОвці, переселенці, громадські активісти, а також експерти та журналісти.

Питання для обговорення:

  • Стратегія безпечної реінтеграції Донбасу: якою вона повинна бути?
  • Як відновити конституційні права переселенців і створити систему соціального захисту?
  • Реінтеграція місцевих жителів після звільнення Донбасу: який шлях обрати?
  • Якою має бути інформаційна політика по відношенню до тимчасово окупованих територій?

Модератор - громадський активіст, політолог Олег Саакян (Oleh Saakian).

Спікери - Tyshchenko Yulia (Український незалежний центр політичних досліджень), Volodymyr Lupatsii (Центр соціальних досліджень «Софія»), Елена Нижельская (Кризовий медіа-центр «Сіверський Донець»), Оксана Лунева (Сєвєродонецька молодіжна рада), Мария Гуляева (регіональне представництво ГО «Восток SOS» в Сєвєродонецьку).

Захід проходитиме за підтримки Посольства Швейцарії в Україні, участі Українського незалежного центру політичних досліджень та Платформи соціально-гуманітарних ініціатив та інновацій «Єдиний Координаційний Центр».
Партнери марафону в Сєвєродонецьку: Кризовий медіа центр "Сіверський Донець", Северодонецкая молодежная рада, ГО Восток SOS, ГО Сєвєродонецька організація ветеранів та учасників АТО.

Реєстрація за тел.: 099-714-46-65

Для довідки:
#Навіщо_Нам_Бути_Разом? – громадський марафон за участі спільнот для обміну досвідом, історіями та ідеями про безпечну реінтеграцію.

Більше інформації - на сторінці марафону #Навіщо_Нам_Бути_Разом? у Фейсбуці: www.facebook.com/chomumyrazom/