Поліція розшукує очевидців ДТП!

Поліція розшукує очевидців ДТП!

В провадженні Слідчого Управління ГУНП в Луганській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України.
22.11.2017, близько 3 години 20 хвили, на автодорозі Т-1306, сполученням м. Сєвєродонецьк – смт. Новоайдар, в напрямку руху від м. Сєвєродонецька, на відстані 850 м від примикання дороги з смт. Метьолкіне до автодороги Т-1306, водій автобуса «Mercedes-Benz», рухаючись в бік смт. Новоайдар, здійснив виїзд за межі проїзної частини, після чого не впорався з керуванням та допустив перекидання автобуса на лівий бік. Внаслідок ДТП пасажири автобуса отримали тілесні ушкодження.
З метою з’ясування усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди, переконливе прохання до осіб, які є очевидцями або володіють інформацією про дане ДТП, або рухались у вказаний час в районі місця ДТП, а також пасажирів вказаного автобусу, звернутись до слідчого управління ГУНП в Луганській області за адресою м. Сєвєродонецьк вул. Пивоварова, 2 (2 прохідна «АЗОТу») або за телефонами: 097-752-46-68 або 102.