У Сєвєродонецьку шукають злочинців, зброю та наркотики

Зупиняють автівки, перевіряють салони, багажники та документи. На вулицях Сєвєродонецька поліцейські шукають злочинців, вкрадене, зброю та наркотики.

Про це повідомив заступник начальника головного управління Нацполіції у Луганській області Юрій Слухаєнко. Сьогодні з 9-ї до 17-ї співробітники поліції працювали чотирма мобільними блокпостами. Поблизу автовокзалу, військомату, на перехресті вулиць Сметаніна і Єгорова та Енергетиків-Хіміків. Локації змінювали. За цей час копи розкрили дві крадіжки: грошей та металу; зупинили хлопця з речовиною схожою на марихуану, та затримали двох іноземців, що знаходяться в Україні незаконно.

А як повідомив виконувач обов’язків голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко, також поліцейські шукають і причетних до вбивства депутата міської ради Сергія Самарського. Нагадаємо, його мертвим знайшли 3-го листопада поблизу будинку, де він мешкав. Тоді ж поліціянти порушили кримінальну справу. За словами Клименка наразі перевіряють одинадцять версій вбивства.

Деталі у сюжеті "ЛОТ":