Криваві розбірки у Сєвєродонецьку

Криваві розбірки у Сєвєродонецьку

Слідчими Сєвєродонецького відділу поліції ведеться досудове розслідування за двома фактами нанесення тілесних ушкоджень місцевим мешканцям. Підозрювані затримані та очікують на обрання запобіжного заходу. Жертви злочинів госпіталізовані.

2 січня, близько опівночі до Сєвєродонецького відділу поліції найшло повідомлення про те, що біля одного з будинків по пр. Хіміків відбувається бійка. Виїздом на місце події, поліцейські виявили 28-річного чоловіка зі значними тілесними ушкодженнями.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що 25-річний місцевий мешканець, аби з’ясувати стосунки з потерпілим, призначив йому зустріч на яку прихопив кухонну сокиру. Після бійки, аби уникнути покарання, нападник виїхав в інше місто Луганської області, де його й затримали Сєвєродонецькі поліцейські спільно зі співробітниками Батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області.

Цієї ж ночі, о 20 хвилин на першу ночі, сімейний конфлікт між подружжям закінчився ножовим пораненням 61-рiчної жінки. Через те, що потерпіла сварила свого 68-річного чоловіка, він двічі вдарив дружину кухонним ножем.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.