Обласний театр представив глядачам прем’єру за участю Римми Зюбіної

Обласний театр представив глядачам прем’єру за участю Римми Зюбіної

25 і 26 січня 2018 року Луганський український театр радо зустрічав публіку на прем’єрній виставі 77-го театрального сезону. Нею стала комедія «Веселий дух» Н. Кауарда (реж.-пост. В.Московченко). Родзинкою вистави стала участь у ній відомої української театральної та кіноактриси, а також активної громадської діячки Римми Зюбіної.
 
 Сюжет комедії розгортається в домі успішного драматурга. Його яскраві фантазії стають кошмаром, коли в намаганні вхопити творче натхнення, він запрошує на спіритичний сеанс досить екстравагантну посередницю між світом духів і реальністю. Саме в цій ролі глядачі мали насолоду побачити Римму Зюбіну, за що два дні поспіль дякували їй довгими бурхливими оплесками.

 На прес-конференції, яку дала акторка для представників обласних і всеукраїнських ЗМІ, вона підкреслила, що взяла участь у виставі на волонтерських засадах, для того, щоб привернути увагу широкої публіки до театру як мистецтва, що об’єднує, а також до Луганського українського театру, який на сході України вже третій рік поспіль виконує цю важливу місію.