Поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

В суботу в м. Сєвєродонецьк наряди поліції, що патрулюють місто, миттєво відреагували на повідомлення громадян про бійку та затримали учасників конфлікту.

За попередньою інформацією два 34-х чоловіка отримали тяжкі тілесні ушкодження, а 29-річний чоловік та 26-річна жінка – легкі тілесні ушкодження.

До Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу одного з багатоквартирних будинків по вул. Менделєєва чутно крики. На місце негайно були спрямовані піший та автомобільний наряди, що несуть службу з патрулювання міста, та слідчо-оперативна група.

Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що цього дня, близько 22 години між 29-річним чоловіком та його 26-річною співмешканкою у себе в квартирі виник конфлікт, в результаті якого жінка пішла з дому. На вулиці чоловік намагався повернути її. У конфлікт втрутились два 34-річних сєвєродончанина. На підґрунті взаємних образ вже між чотирма учасниками конфлікту зав’язалася бійка, внаслідок якої співмешканець жінки спричинив проникаючі ножові поранення цим випадковим свідкам, які намагались захистити від нього жінку.

Дії 29-річного чоловіка кваліфіковані за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Покарання за цей вид злочину передбачає позбавлення волі строком від 5 до 8 років. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України та очікує обрання запобіжного заходу. З місця вчинення кримінального правопорушення вилучені речові докази.

Крім того, в результаті бійки тілесні ушкодження зазнали 26-річна жінка та сам підозрюваний, які також звернулися з заявами про притягнення до відповідальності за ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження» чоловіків, які втрутились у їх відносини.