В Сєвєродонецьку поліцейські прийняли участь в урочистостях, присвячених 75-річниці визволення міста від фашистських загарбників

В Сєвєродонецьку поліцейські прийняли участь в урочистостях, присвячених 75-річниці визволення міста від фашистських загарбників

Сьогодні, всі сєвєродончани із вдячністю згадують тих солдат, які 75 років тому визволили рідне місто та дали можливість наступному поколінню жити, вчитися, радіти та працювати під мирним небом. Не лишись осторонь цієї важливої дати і поліцейські Сєвєродонецького відділу поліції.

Об 11:30 біля Меморіалу Слави бойовий офіцер нині старший інспектор відділу превенції Сєвєродонецького відділу поліції лейтенант поліції Павло Базілевський прийняв участь у покладанні квітів до Братської могили.

«Нажаль, вам вже двічі довелося відчути жах війни, ми до землі вклоняємося вашій відвазі та самопожертві, яку кожен з вас проявив в роки страшної війни. В свою чергу ми розуміємо всю відповідальність за збереження миру та поверненню українських територій додому. Бажаємо вам довгих років у здоров’ї та благополуччі», - промовив Павло Базілевський перед ветеранами та гостями у Сєвєродонецькій міській бібліотеці.

Цього дня солдати та офіцери, чоловіки та жінки прийняли теплі слова вдячності від керівництва міста, громадських діячів та благодійних організацій.

Маємо їх шанувати не лише в пам’ятні дати, а й у повсякденності.